Besplatna dostava iznad 40 € | Osobno preuzimanje Preradovićeva 32, 10000 Zagreb | Rok dostave 5 dana

Single Power
sjenilo za oči

Stvaranje impresivnog izgleda nikada nije bilo lakše. Predstavljamo jedino sjenilo koje će vam ikad trebati – Single Power Eyeshadow. Odabirom samo jedne boje iz asortimana, bit ćete spremni izići sa samopouzdanjem.

Vrhunski izgled

Jednim potezom iz bilo koje od naša tri završna sloja sjenila obećavamo utjecajan izgled. Ako volite nude ili smoky izgled očiju, naš matte završetak pruža duboki intenzitet koji želite uz iznimnu mekoću. Ako više volite suptilno svjetlucanje za osvjetljavajući izgled, odaberite našu bisernu paletu. Vrhunski izgled može se stvoriti s našim metalnim završnim slojem koji će vaše oči istaknuti u reflektirajućim nijansama.

Za još dugotrajniju boju

Kada Vam je potrebna još dugotrajnija boja da biste se osigurali, evo kratkog savjeta za Vas koji posebno dobro djeluje s metalnim nijansama. Napršite četkicu za sjenilo našom Set & Protect Face Mist prije nego što zamočite četkicu u sjenilo i nanesete je na oči.

Et Voilà

Bez obzira imate li jednu vrhunsku boju koju volite ili odaberete nekoliko za miješanje i kombiniranje – Single Power Eyeshadow je tu za Vas.