Besplatna dostava iznad 40 € | Osobno preuzimanje Preradovićeva 32, 10000 Zagreb | Rok dostave 5 dana

Krema za usavršavanje nijansi kože

Trudite se pronaći savršenu kremu za kožu za Vašu užurbanu svakodnevnicu? Razumijemo! Traženje proizvoda koji hidratizira kožu, a istovremeno pruža besprijekorno pokrivanje može biti pravi izazov. Odgovor je tu – naša višefunkcionalna krema za usavršavanje nijansi koja i osnažuje Vašu kožu.

Dobitna kombinacija

Naša krema za usavršavanje nijansi kože kombinira tri ključne primjene u jednom. Zamislite to kao mješavinu primer-a, dnevne kreme i podloge u onu koja čini savršenu bazu. Ova nijansirana krema zadivit će Vas svojom teksturom koja podsjeća na puderasti baršunom i zaglađuje nejednaku boju kože, bez začepljenja pora. Vaša će koža izgledati i osjećati se prekrasno svježe, hidratizirano i glatko cijeli dan!

Tri je magičan broj

Krema dolazi u tri nijanse – svijetloj, srednjoj i tamnoj, a sve su neutralne tako da odgovaraju širokom rasponu tonova kože. Iskoristivši prednosti gradivne strukture kreme, upotrijebite malu količinu, poput zrna riže, te ju umasirajte u kožu. Želite li prirodni rezultat ili veću pokrivenost tamo gdje smatrate da Vam treba – izbor je na Vama.

Ova lagana i ugodna formula, s fantastičnim rezultatima, uvjerit će Vas: Skin Tint je Vaš novi favorit!