Besplatna dostava iznad 40 € | Osobno preuzimanje Preradovićeva 32, 10000 Zagreb | Rok dostave 5 dana

Vrijednosti za koje se zalažemo

Snažno vjerujemo u sigurnu ljepotu koja je dostupna svima. 

Bez okrutnosti nad životinjama

Od prvog dana našeg postojanja

U našoj misiji pružanja visokokvalitetne, pristupačne i živopisne ljepote svima, čvrsto vjerujemo da ista ne bi trebala nanositi štetu tijekom cijelog postupka. Iako u EU postoji potpuna zabrana ispitivanja na životinjama od 2009. godine, cruelty free filozofija bila je srž našeg poslovanja od kada smo prvi put osnovani 1983. Bez obzira na bilo koji zakon, svoje proizvode nikada nismo testirali na životinjama , niti tražimo to od trećih strana.

Klinički testirano

Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu

U našoj misiji poticanja vlastite jedinstvene ljepote, vaše zdravlje i sigurnost najvažniji su nam prioritet. Zbog toga svi naši proizvodi prolaze stroga klinička (i ne-životinjska) ispitivanja koja su u skladu s američkom Upravom za hranu i lijekove, EU smjernicama i japanskim propisima. Svaki naš test ima svrhu i prilagođen je namjeri proizvoda. Ne vjerujemo u testiranje samo radi testiranja. Konačna formula se uvijek isprobava na stvarnim ljudima prije nego što uđe u vašu vrećicu kako bi osigurali najtočnije i najprikladnije rezultate za svakoga.

Bez mirisa

Kvalitetni sastojci sa svrhom

Budući da je miris jedan od najčešćih alergena na svijetu, želimo stvoriti proizvode koje može koristiti što veći broj ljudi. Dakle, niti jedan naš proizvod ne sadrži umjetne mirise, od prvog dana. Tijekom četiri desetljeća razvili smo vlastitu proizvodnju u kojoj su sve formule izrađene u Europi kako bi se osigurala najviša razina kvalitete. Bliska suradnja s vodećim dobavljačima i stručnjacima dodatno jamči pristup kvalitetnim sirovinama i pouzdane rezultate. Potpuno bez mirisa, naši su proizvodi prikladni za sve tipove kože.

Sigurnost proizvoda

Sigurnost i transparentnost svojih proizvoda shvaćamo vrlo ozbiljno. Na samoj ambalaži ispisan je kompletan popis sastojaka kako biste uvijek mogli donijeti odluku na temelju svojih osobnih preferencija. Također nam je ključno znati da ste kupnjom IsaDora proizvoda prvi i jedini koji ste ga otvorili. Dakle, svi proizvodi za oči i usne prekriveni su zaštitnom, prozirnom folijom.

Oftalmološki testirano

Sigurno i za Vaše oči

Svi naši proizvodi za oči su oftalmološki testirani, što znači da su testirani za sigurnu uporabu nadzorom specijalista za oči. Dakle, bez obzira nosite li leće, naočale ili imate osjetljive oči, možete vjerovati našim proizvodima.

Vegan Friendly

Uvijek težimo poboljšanju

Neprestano nastojimo otkriti nova inovativna rješenja i donositi bolje, svjesnije odluke. Stoga uvijek odabiremo sintetičke ili biljne mogućnosti umjesto životinjskih. Naša ponuda veganskih proizvoda kontinuirano se razvija i raste. Stvoreni su od sastojaka bez životinjskog porijekla*, utemeljeni na visokokvalitetnim formulama kojima se veoma ponosimo. 

*Proizvodi bez pčelinjeg voska, jarkih boja / CI 75470, meda, keratina i lanolina.